Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

Opettajamme

Tiedot opettajista

  • Koulumme opettajat ovat vahva ja kokenut tiimi.
  • Kaikki opettajamme opettavat äidinkieltään ja heillä on pitkä (5 – 20 vuotta) kokemus kielen opettamisessa suomalaisille liikemiehille, toimitusjohtajista koko henkilöstöön
  • Seuraamme kielenopetuksen uutisia ja käytämme hyödyllisiä ja mielenkiintoisia keksintöjä, jotta oppituntiemme opetus on mielenkiintoista, tehokasta ja vaivatonta
  • Opettajat osaavat erilaisia kieliopetusmenetelmiä ja valitsevat jokaiselle opiskelijalle hänelle parhaiten sopivan opetustavan
  • Me opetamme mielellämme äidinkieltämme

Koulun johtaja ja opettaja

Irina Kolomitseva-Saarinen
Valmistui Maikopin korkeakoulusta, FK. On toiminut englannin kielen opettajana Sotshin työväenopistossa. Irina Kolomitseva-Saarinen on työskennellyt vuodesta 1998 alkaen venäjän kielen opettajana Helsingissä erilaisissa yrityksissä (suositukset: VR, Metsäliitto, SRV, Paulig, Quattrogemini…).

Venäjänkielen opettajamme ovat

HELSINGISSÄ:

Tatiana Grebennik
Valmistui Moskovan Yliopistosta lehdistö- ja tiedotusopin osastolta, FK. On toiminut useita vuosia venäjän kielen opettajana ulkomailla. Hän on työskennellyt vuodesta 1992 alkaen venäjänkielen opettajana Helsingissä eri yrityksissä (ja nykyään: Fazer, Suomen Pankki, Barona, Castrén & Snellman…).
Irina Myllär
Valmistui Novosibirskin Yliopistosta. Dosentti, akateeminen loppututkinto, FK. On toiminut venäjänkielen lehtorina Bishkekin korkeakoulussa. Myllär on työskennellyt vuodesta 1994 alkaen venäjänkielen opettajana Helsingissä erilaisissa yrityksissä (ja nykyään: Quattrogemini, VR, John Nurminen, Kesko, Paulig…).
Nina Sergeeva
Valmistui Petroskoin yliopistosta, FK. On toiminut englannin, saksan ja venäjän kielen opettajana eräässä Petroskoin oppikoulussa. Vuonna 2004 Nina Sergeeva on suorittanut opettajan tutkinnon Jyväskylän Yliopistossa.  On työskennellyt vuodesta 2004 alkaen venäjänkielen opettajana Helsingissä eri yrityksissä (ja nykyään: Quattrogemini, Onninen, John Nurminen, Kesko, Neste…).
Elena Danilova
Valmistui v. 1991 Petroskoin valtion yliopistosta, FK. On toiminut 11 vuotta peruskoulussa suomen ja venäjän kielen opettajana. Lisäksi hän on toiminut kolme vuotta  suomen kielen opettajana aikuisille inkerinsuomalaisille.  Parhaillaan suorittaa venäläisen opettajan tutkinnon pätevöitymistä Helsingin yliopistossa. Vuodesta 2009 toimii venäjän ja suomen (alkeet, jatko) opettajana Helsingissä erilaisissa yrityksissä (ja nykyään Onninen, FMC, Quattrogemini, Paulig, …)
Dmitrii Guzenko
On valmistunut Moskovan  Valtion yliopistosta, FK. Sekä Helsingin yliopistosta, HuK. On toiminut englannin kielen opettajana Moskovan yliopistossa. Vuonna 2009 Dmitry Guzenko on suorittanut opettajan tutkinnon Helsingin Yliopistossa suomen ja venäjän kielissä On työskennellyt vuodesta 2007 alkaen venäjänkielen opettajana Helsingissä eri yrityksissä (ja nykyään: Paulig, Arctech Helsinki Shipyard…).
Viktoria Sokolova
Valmistui Krivoj Rogin valtion pedagogisesta yliopistosta v. 1991, FK. On toiminut venäjän kielen ja kirjallisuuden sekä englannin kielen opettajana seitsemän vuotta Krivoj Roginissa ja Kievossa. Vuodesta 2010 alkaen toiminut Besedan venäjän kielen opettajana Helsingissä erilaisissa yrityksissä (ja nykyään: VR, Metsäliitto, Paulig, SRV…).
Ludmila Ostroumova
On valmistunut Moskovan Valtion yliopistosta, FK. On toiminut venäjänkielen opettajana (venäjää ulkomaalaisille) Pushkinin venäjänkielen korkeakoulussa. Menetelmän assistentti ja ohjaaja venäjänkielen opettajille ulkomaalaisille. On julkaissut neljä metodologista kirjaa venäjänkielen opetuksesta ulkomaalaisille Toimii venäjänkielen opettajana Venäjällä, Afganistanissa, Tšekin tasavallassa, Puolassa, USA:ssa (kaiken kaikkiaan oppilaita 45 maasta). Vuodesta 2008 toimii venäjän kielen opettajana Helsingissä erilaisissa yrityksissä (ja nykyään STUK, Etla, Kesko).

TURUSSA

Julia Romanova
Valmistui Moskovan valtion pedagogisesta oppilaitoksesta ja v. 1995 valmistui Moskovan Valtiollisen kasvatustieteen avoimesta yliopistosta. Sosiaalipedagogi, metodikko. Vuosina 1986 – 1995 on toiminut opettajana eräässä Moskovan oppikoulussa ja lukiossa.

Vuonna 2003 Julia Romanova on suorittanut opettajan tutkinnon Suomessa. Kasvatustieteiden maisteri. On työskennellyt vuodesta 2009 alkaen yksityisenä venäjän kielen opettajana Turussa. Vuodesta 2011 alkaen toiminut
Besedan venäjän kielen opettajana.

PIETARISSA

Irina Novik
Opettajamme Pietarissa on Irina Novik. Hän on hyvin kokenut venäjänkielen opettaja ja Pietarin kulttuurispesialisti. Hän on partnerimme Pietarissa jo seitsemän vuotta ja Irinalla on erittäin hyvät suositukset opiskelijoiltamme.

Koulutus
Valtion Pedagoginen Yliopisto Pietarissa,
Venäjän Kielen ja Kirjallisuuden Tiedekunta,
erikoistunut akateemisesti myös venäjän kieleen ulkomaalaisille ja kielikultturologiaan.

Kokemus
Tällä hetkellä johtava opettaja Home Language International Ltd-koulussa (Venäjän kieltä ulkomaalaisille)
1996 – 2000 Vieraileva opettaja Helsingin Yliopistossa, seminaarit suomalaisille kielenkääntäjille
1999 – 2001 Opettaja Suomen yleisessä konsulaatissa Pietarissa: Venäjän kielen puhumisen etiketti, konsulaatin henkilökunnan henkilökohtainen opettaja
2001 – eteenpäin venäjänkielen henkilökohtainen opettaja, Espanjan Pietarin konsulaatin henkilökunnalle

Omat projektit
Venäjän kielen puhumisetiketin erikoiskurssit
Kulttuuri Pietarissa
Pushkin Pietarissa
Pietarin kirjallisuus
Nuoren sukupolven kielen alakulttuuri

Kansainvälisten konferenssien osallistuja,
Moskova, Varsova, Norja

Englanninkielen opettaja

Edward Bonney
Qualified as a teacher in 1976 and graduated with an honours degree in Education in 1977. He has worked as a teacher of English for foreigners in Finland, Sweden and in Japan. In Finland he has lectured for Humak University of Technology in cross cultural communication and for SMJK in Negotiation Skills, and he has also consulted Aalto university on the English used in some of their technical publications. He has taught English to the Finnish Environment Institute, the National Board of Education and Nordic Investment Bank among other organizations. In summer he teaches IELTS and Cambridge courses at Helsinki Summer University and English conversation courses during the winter at Helsingin Aikuisopisto.